Dok je igrao za reprezentaciju, lopovi mu vezali roditelje i sve odnijeli iz kuće

Drama u Nici

Dok je igrao za reprezentaciju, lopovi mu vezali roditelje i sve odnijeli iz kuće

E. Škorić

Bivši nogometaš Juventusa koji danas igra za Nicu, Mario Lemina, doživio je užasno iskustvo dok je nastupao za reprezentaciju Gabona.

Lemina je odlučio da preskoči narednu utakmicu Gabona jer je njegova porodica doživjela pravi pakao nakon oružane pljačke.

Lemina je posljednja u nizu žrtava kriminalnih grupam a njegova porodica u Nici je preživjela šokantne scene. Naime, grupa naoružanih lopova provalila je u njihovu kuću dok je on igrao s Gabonom protiv Angole.

Lopovi su u kuću vezali sve članove porodice te im prijetili vatrenim oružjem, natjeravši ih da im kažu gdje se nalaze novac i sve ostale dragocjenosti. S vrećom punom noca su lopovi napustili igračevu kuću.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Navodno su uzeli 300.000 eura u kešu i puno nakita, satova, te brendirane odjeće.

Prema informacijama, Lemina je sada na putu za Nicu kako bi bio s porodicom, a policija traga za lopovima, no do sada praktički nijedna grupa nije uhapšena.

Promo

Top Komentari

Bhf111
Najnesigurniji grad u Europi je Nica. Imam par kolega vozaca koji su tamo vozili, pa bili uspavljivali, vezani isto dok ih kradu i tako te gluposti, grad pun mafije
2 0
Deminutive
I bilo 300k u kešu. da pogodim, na stolu samo čekali da se uzmu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi