Mandžukić se mora dokazati za novi ugovor u Milanu?

Problemi sa povredama ga odvojili od terena

Mandžukić se mora dokazati za novi ugovor u Milanu?

S. Mlaćo

Mario Mandžukić nije do sada opravdao epitet pojačanja u Milanu.

Hrvatski napadač je upisao tek 158 minuta, a odmah je došao u probleme sa povredama.

Osjetilo se to da nije potpuno spreman nakon duže pauze i neigranja, a u Milanu još uvijek nisu sigurni kada će se vratiti.

Ugovor je potpisao na pola godine, a pojavile su se informacije da će isti automatski biti produžen ukoliko Milan izbori plasman u Ligu prvaka naredne sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tuttosport tvrdi da to neće biti garancija hrvatskom napadaču.

"Odlučujuće će mu biti utakmice kada se vrati na teren. Mora igrati dobro ukoliko želi da ostane. Odluku će donijeti treneri Pioli", piše Tuttosport.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi