Mario Mandžukić stigao u Milano, navijači mu priredili doček

Potpisuje ugovor

Mario Mandžukić stigao u Milano, navijači mu priredili doček

E. Škorić

Hrvatski napadač karijeru će nastaviti u Milanu.

Mandžukić je sletio u Milano i večeras ili sutra ujutro trebao bi da potpiše ugovor sa slavnim klubom sa San Sira.

Njega su na aerodromu u Milanu dočekali novinari i navijači koji su mu pjevali navijačke pjesme i koji su sretni što u njihov tim stiže tako iskusan napadač koji je igrao za velike timove kao što su Bayern, Juventus, Atletico...

U Milan stiže kao slobodan igrač, vjeruje se da će potpisati na 18 mjeseci i njegov zadatak bit će da rastereti Zlatana Ibrahimovića u napadu i da ekipi pomogne u ostvarivanju ciljeva. Prvobitno je to bio plasman u Ligu prvaka, ali ambicije su se vremenom povećavale i sada se priča o tituli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

S potpunim pravom, budući da je Milan od početka na prvom mjestu i s obzirom na prikazano, bez dileme je uz Inter glavni kandidat za Scudetto.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi