Mario Mandžukić dočekan kao kralj na prvom treningu Al Duhaila

Dobio i vrijedan poklon

Mario Mandžukić dočekan kao kralj na prvom treningu Al Duhaila

E. Čaušević

Hrvatski napadač Mario Mandžukić nakon skoro pet godina odlučio je napustiti Juventus i karijeru nastaviti u dalekom Kataru.

Mandžukić nije igrao nikako ove sezone za Staru damu i bilo je jasno da je odavno spakovao kofere. Prije nekoliko dana zvanično je potvrđeno da je ovaj 33-godišnji napadač novi član Al Duhaila.

Iskusni napadač je s katarskim klubom potpisao ugovor do ljeta 2021. godine, a danas je s novom ekipom odradio prvi trening gdje je dočekan kao kralj.

Mandžukić je danas dobio vrijedan poklon od čelnika kluba, ali nije baš jasno o čemu se radi. Hrvat će za godinu i po u Kataru inkasirati čak 12 miliona eura.

Top Komentari

Rajvosa2019
Od danas se zove Mustafa -D samo da znate
4 0
kiklop
Pametan, za sezonu i po 12 mil, te pare u tim godinama nikad nebi dobio u evropi
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi