Sprema se najsenzacionalniji transfer na ovim prostorima: Mario Mandžukić je u glavnoj ulozi

Sprema se najsenzacionalniji transfer na ovim prostorima: Mario Mandžukić je u glavnoj ulozi

E. Škorić

Mađarski vlasnici na čelu Osijeka i Nenad Bjelica imaju plan da sruše Dinamo.

Dinamo je nezaustavljiv dugi niz godina u HNL-u, ali Osijek ove sezone ima želju da najzad Modre skine s trona. Bjelica, koji je uspješno vodio Dinamo, za sada dobro vodi Osijek, ali svjestan je da za rušenje Dinama treba puno više od trenutnog igračkog kadra.

Hrvatski Tportal.hr najavljuje megatransfer sa Marijom Mandžukićem (34) u glavnoj ulozi. Navodno je bivši golgeter velikana kao što su Atletico, Juventus i Bayern spreman da se vrati u HNL, ali ne u Dinamo, već upravo u Osijek.

Bjelica i vlasnici kluba učinit će sve da vrate Mandžukića u Hrvatsku, a brojni izvori iz Osijeka najavljuju najsenzacionalniji transfer u povijesti HNL-a.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Mandžukić je već šest mjeseci bez kluba, pa bi ga Osijek doveo bez odštete, ali morat će odriješiti kesu kako bi ispunio zahtjeve iskusnog golgetera koji je u karijeri osvojio gotovo sve.

Top Komentari

Bolesnipitar
Mandza i nas Handza Saraj'vooooo
3 2
Goran3
Sta nas briga za Mandzukica lik zaboravljen ovo ni hrvati ne pisu do kad cete pisati o hrvatima I srbima a kad bude clanak o Dzeki ili Pjanicu bude komentara pojedinih uljeza na stranici kojima to smeta sto nas portal pise o nasim igracima zato sto mnoge ujke prate ovaj portal I sire mrznju
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi