Januar će biti paklen: Pogledajte najbolji tim igrača koji su trenutno bez kluba

Klubovi ih mogu dovesti bez obeštećenja

Januar će biti paklen: Pogledajte najbolji tim igrača koji su trenutno bez kluba

E. Čaušević

Januarski prelazni rok ove sezone će sigurno biti znatno interesantniji nego prethodnih godina.

Naime, zbog finansijskih problema uzrokovanih pandemijom koronavirusa mnogi klubovi su bili primorani da otpuste neke od igrača za koje su inače tražili određeno obeštećenje.

Zbog toga ovog januara ćemo imati na tržištu veliki broj slobodnih igrača što će nekim klubovima biti sjajna prilika da dovedu nekog od fudbalera potpuno besplatno.

Zimski prelazni rok počinje 1. januara, a već sada postoji dosta "ozbiljnih" igrača koji su bez kluba i traže novi angažman. Čak je napravljena i najbolja ekipa od fudbalera koji su bez kluba u ovom trenutku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U tom timu su: Nylan, Valencia, Garay, Janmaat, Ramires, Kagaea, Wilshere, Jese Rodriguez, Hulk, Mandžukić i Sturridge.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi