Mario Mandžukić više ne želi ni da spomene Sarrija

Jasna poruka

Mario Mandžukić više ne želi ni da spomene Sarrija

E. Čaušević

Mario Mandžukić danas je odradio prvi trening s katarskim Al Duhailom s kojim je potpisao ugovor do ljeta 2021. godine.

Mandžukić je nakon skoro pet godina napustio Juventus nakon što ga je Maurizio Sarri otpisao pred početak sezone. Hrvatski napadač nije upisao ni minute u dresu Stare dame ove sezone i odlučio je da je vrijeme za odlazak.

Nakon što je stigao u Katar poručio je da je to bilo prvi put u njegovoj karijeri da nije igrao više od pola godine zbog odluke trenera.

"Za mene je bilo potpuno novo to što nisam igrao ovih pola godine. Ipak, ja sam ratnik u životu i tako sam se uvijek ponašao. Imao sam nekih ponuda, ali sam dobro razmislio i na kraju sam odabrao Al Duhail", rekao je Mandžukić.

Novinare je zanimalo i šta misli o tome što ga je Sarri tako lako otpisao, ali iskusni napadač nije bio baš raspoložen da priča na tu temu.

"Ne želim da pričam o prošlosti. Gledam samo ka budućnosti. Sve što sam imao sam napisao na društvenim mrežama i ne želim da se ponavljam", poručio je Mandžukić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi