Mario Suarez se javno izvinio Mažiću

Oglasio se putem Twittera

Mario Suarez se javno izvinio Mažiću

Vezni igrač Atletico Madrida Mario Suarez odlučio se izviniti sucu Miloradu Mažiću, koji je dijelio pravdu u susretu Atletico Madrida i Real Madrida.

"Sudac je bio jako loš. Uz dužno poštovanje, ovakvu utakmicu ne može suditi sudac iz Srbije. Nije on dorastao tome. Radio je greške, kao i mi, ali to nije opravdanje", izjavio je sinoć Suarez.

Danas je fudbaler Atletica putem svog Twittera poručio da mu nije bio cilj nikoga uvrijediti, već da je izjavu dao više u afektu.

"Izvinjavam se svakome ko se našao uvrijeđen mojim riječima nakon utakmice. Moja namjera nije bila vrijeđati već samo istaći da smatram da ovakve utakmice moraju suditi suci iz najjačih liga, ništa više od od toga. Svako može pogriješiti, dešava se... Nastavi raditi", poručio je Suarez sucu iz Srbije.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjećamo, madridski derbi u četvrtfinala Lige prvaka okončan je remijem bez golova, a nakon utakmice se najviše priča o Miloradu Mažiću.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.