Mario Vrančić i društvo ispali i postavili novi rekord Premier lige

Mario Vrančić i društvo ispali i postavili novi rekord Premier lige

E. Škorić

Norwich je današnjim porazom od West Hama (0:4) i zvanično ispao iz Premier lige.

Bh. reprezentativac Mario Vrančić i njegovi saigrači nisu uspjeli da se spase i tri kola prije kraja ostali su i bez teoretskih šansi da izbjegnu ono najgore.

Popularni Kanarinci su nakon 35 kola upisali svega pet pobjeda uz šest remija i čak 24 poraza, a serija od sedam uzastopnih poraza u Premier ligi bila je na kraju kobna po ovaj tim.

S današnjim ispadanjem Norwich postaje rekorder Premier lige, budući da je čak pet puta ispadao iz najvišeg ranga engleskog nogometa u novoj eri.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Po četiri puta Premier ligu su napuštali Crystal Palace, Middlesbrough, Sunderland i WBA.

Top Komentari

Ivica_Osim8
nek su ispali frajr ih uveo u ligu, bio srandardan igrac, bio medju najboljim u Championshipu prošle sezone i kad su upali u prvu klupa, e nek je
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi