Roma pojačanje pronašla na Carrow Roadu?

Ben Godrey na meti italijanskih klubova

Roma pojačanje pronašla na Carrow Roadu?

Na Carrow Roadu će se naredne sezone gotovo sigurno opet gledati drugoligaški fudbal. Norwich je na "ivici ponora" i samo ga čudo može ostaviti u Premiershipu.

Ukoliko Kanarinci ispadnu, a vrlo vjerovatno hoće, u drugi rang, teško će zadržati svoje najvrijednije igrače.

Jedan od onih koji bi mogao napustiti klub ovog ljeta je 22-godišnji štoper Ben Godfrey.

Iako Norwich Godfreyja cijeni 50 miliona eura, teško da će ga ikome prodati za toliki novac. Puno realnijom se čini cifra od 28 miliona eura koju danas pominju italijanski mediji.

Naime, iz Italije stižu glasine da Roma želi Godreyja i da bi njegov transfer mogao koštati upravo pomenutih 28 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mladog engleskog defanzivca prati i Milan, pa će biti zanimljivo vidjeti da li će se Rossoneri također ozbiljno uključiti u utrku za njegov potpis.

Inače, Roma će na ljeto ostati bez Smallinga koji se vraća u Manchester United, pa je u potrazi za novim štoperom - mogao bi to biti upravo Ben Godfrey.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi