Vrančić predstavljen u novom klubu, hvalio se da ima dobar pas i da je prijetnja iz prekida

Povremeni reprezentativac BiH

Vrančić predstavljen u novom klubu, hvalio se da ima dobar pas i da je prijetnja iz prekida

A. Čaušević

Mariju Vrančiću nije trebalo dugo da pronađe novi klub nakon što je na kraju prošle sezone napustio Norwich City. 

Vrančić će i sljedeće sezone igrati u Championshipu, a novi klub ovog 32-godišnjeg veznjaka je Stoke City.

Nakon četiri godine na Carrow Roadu Vrančić koji ima iskkustvo igranja i u Bundesligi stiže na Britannia stadium s namjerom da Lonočarima pomogne u borbi za povratak u Premiership.

"Rekao bih da su pozicije brojeva 8 i 10 moje omiljene. Klub ima ambicije, i ja lično. Bit će teška sezona, ali sam siguran da možemo uspjeti", rekao je povremeni reprezentativac BiH.

"Nadam se da ću donijeti dosta kvaliteta. Dobar sam u dodavanju lopte i prijetnja sam iz prekida. Mislim da mogu druge igrače učiniti bolji i pokušati postizati golove i asistirati".

Vrančić je zabio 17 golova u dresu Norwicha, a i posljednje meč protiv novog kluba pamti po dobrom jer je bio jedan od ključnih igrača u pobjedi 4:1.

"Dosta vježbam slobodne udarce. Proteklih godina sam bio poprilično uspješan i nadam se da ću nastaviti", poručio je novi član Lončara.

Top Komentari

Keno
a i dalje ga ovi nasi selektori ne zovu
9 0
Dzematlija
Pravo dobar lik i zahvalan igrac. Mogao je komotno vise igrati za repku, nositi igru, ali trebaju se prodati poluigraci preko repke u juznu koreju, cvajtu, turske qracspor klubove... Cirkus od saveza
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije