Championship je njegovo takmičenje: Golčina Vrančića iz slobodnjaka u 91. minuti!

Sjajan gol

Championship je njegovo takmičenje: Golčina Vrančića iz slobodnjaka u 91. minuti!

A. Čaušević

Mario Vrančić je prije dvije sezone pružao odlične partije u Championshipu, dok u Premiershipu i nije bio toliko dobar.

Nakon što se Norwich City vratio u drugi rang engleskog fudbala Vrančić ponovo počinje da pokazuje odlične partije koje su ga svojevremeno dovele i do reprezentacije BiH.

Iskusni veznjak je u prošlom kolu zabio za pobjedu protiv Birminghama, a danas je uradio isto za trijumf nad Wycombeom s 2:1.

Vrančić je u igru ušao u 68. minuti, a u 91. minuti je pogodio prekrasno iz slobodnog udarca te tako Kanarincima donio nova tri boda.

Šutirao je sa ivice kaznenog prostora, prebacio je živi zid, a protivnički golman je samo pogledom gledao kako lopta ulazi u gol. Majstoriju pogledajte ovdje.

Top Komentari

Saray
Šteta što momak nije pozvan na zadnje okupljanje repke
14 0
Penderinos
Pretprosle sezone ih doveo u premier ligu sa 11 golova i 7 asistencija, a onda mu uopste nisu dali da igra. Sada kada su ponovo ispali, mario ponovo zabija. Ko zna sta bi bilo da je prihvatio onda ponudu brightona, imao bi puno bolju karijeru
14 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti