12

Komentari (12)

Sanagoal
Kakav sut !! Bravo ??
samir49
Mario treba proteste napravit ako te selektor ne pozove
user1583752673
Penderinos
Pretprosle sezone ih doveo u premier ligu sa 11 golova i 7 asistencija, a onda mu uopste nisu dali da igra. Sada kada su ponovo ispali, mario ponovo zabija. Ko zna sta bi bilo da je prihvatio onda ponudu brightona, imao bi puno bolju karijeru
Zulfikar
Kakve oni levate pozivaju u repku a ovog momka zaobilaze, zbilja nema smisla.
Saban
Najveca sramota sto nikad nije dobio priliku u repki izgleda da nema jakog menadzera ,ali bolji je od mnogih koje redovno pozivaju
Saray
Šteta što momak nije pozvan na zadnje okupljanje repke
arijan10
Da je Mahir, a ne Mario bio bi pozvan sigurno
MangasColoradas
@arijan10 ...ne jedi g*vna...imamo vec igrace koje se zovu Milan,Branimir,Darko,Sinisa,Bojan,Stjepan,Gojko,Rade...i uglavnom sve panj do panja,vecina njih ne bi mogli igrati ni za San Marino,ali zahvaljujuci nacionalnom kljucu koji je prisutan u nasoj reprezentaciji oni dobivaju poziv.
Hakkinen
@MangasColoradas tačno tako.
Veliki pozdrav za nekog ko ima damu da napiše što si ti.
I potpisujem sve što si napisao.
Lp
MangasColoradas
@Hakkinen ...ja sam samo napisao kako jeste,i to ne samo zadnjih godina nego vec decenijama...pratim reprezentaciju od 1997. i cim je formiran taj zajednicki savez pocelo se sa tim nacionalnim kljucevima pa su u reprezentaciju gurani jos gori otpaci od ovih sto sam gore nabrojao...ko je tada pratio reprezentaciju sjetit ce se Milenkovica,Krunica,Bajica,Muline,Grujica,Blatnjaka,Brasnica,Damjanovica,Hrgovica,Silica,Kerkeza itd,itd...bilo ih je na desetine jos kojih se ni ne sjecam vise...to je sve bio goli invalid,i onda se pitaju zasto je Hasan Salihamidzic odustao od reprezentacije...nije covjek htio da se zaj*bake sa nekim amaterima koji su gurani preko veze,covjek profesionalac.
Hakkinen
@MangasColoradas sve sam upratio ali ja negdje od 1999 ali sa svim tvojim gore napisanim slažem se u potpunosti zato sam i napisao da potpisujem sve što si napisao.
Iskreno , yebo li ih nacionalni ključ i sve dok bude tako , čini mi se pisao sam ovdje nekome, nikada se mi nećemo izvući iz ovog blata.
Lp drug
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.