Marko Arnautović može ići!
(Foto: EPA) Arnautović je pod ugovorom sa West Hamom do 2022. godine, ali ako stigne prava ponuda...

Napadač West Hama uputio zanimljivu poruku na Instagramu

Marko Arnautović može ići!

Sapunica sa Markom Arnautovićem u glavnoj ulozi se, čini se, bliži kraju.

West Ham nije želio pustiti Marka Arnautovića u Kinu, iako je na adresu Čekićara stigla ponuda od blizu 40 miliona eura za austrijskog napadača, pa je on bio izuzetno nezadovoljan jer su i njemu u Kini nuđena ogromna primanja.

Vratio se Arnautović treninzima sa ekipom West Hama, ali sada sa Otoka stižu nove informacije. Naime, Sky Sports tvrdi da su u West Hamu poručili Arnautoviću da može ići ukoliko klub dobije zadovoljavajuću ponudu.

Navodno West Ham za 29-godišnjeg napadača želi 50 miliona funti (blizu 58 miliona eura), pa sada ostaje da se vidi da li će, i dalje neimenovani, kineski klub pojačati svoju prvobitnu ponudu.

Da sve bude zanimljivije, Arnautović je na svom Instagramu uputio kratku poruku koja je glasila: "Novosti uskoro".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, danas je nekolicina medija saopštila da West Ham traga za novim napadačem, a to bi mogao biti Celtin Maxi Gomez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi