Arnautović ostao bez transfera u Kinu, pa ga West Ham kaznio sa 226.000 funti
Austrijski fudbaler se, osim Kine, povezivao i sa klubovima poput Manchester Uniteda, Chelseaja, Rome...

Dvije vrlo loše vijesti za Austrijanca

Arnautović ostao bez transfera u Kinu, pa ga West Ham kaznio sa 226.000 funti

Austrijski krilni napadač Marko Arnautović danas je saznao dvije vrlo loše vijesti. 

Podsjetimo, on se proteklih dana povezivao sa transferom u kineski klub Guangzhou Evergrande koji je nudio čak 50 miliona eura za njegove usluge.

Ipak, transfer je propao obzirom da je kineska ekipa odlučila da povuče ponudu zato što je West Ham odlugovlačio transfer jer je tražio zamjenu za svog napadača.

Nakon što je saznao ovu informaciju, za Arnautovića je uslijedila još jedna vrlo loša. Naime, čelnici West Ham Uniteda odlučili su da ga kazne sa čak 226.000 funti zato što je svojevoljno propustio trening.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, on je propustio i susret Premiershipa protiv Bournemoutha, a trener Manuel Pellegrini je rekao da je Arnautoviću trenutno nešto drugo u glavi.

Ostaje nam da vidimo hoće li kazna West Hama za Arnautovića ostati samo finansijska ili će Arnautović neke naredne mečeve presjediti na klupi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi