Marko Arnautović nam je poznat, ali danas...

Samo pažljivo čitajte prezime

Marko Arnautović nam je poznat, ali danas...

Edmir Škorić

Austrijski napadač Marko Arnautović bio je junak West Hama u gostima kod Bournemoutha, pošto je postigao dva gola u 3:3 remiju.

Arnautović je u završnici meča koristio poklone Asmira Begovića, pa je postigao dva pogotka i donio bod Čekićarima, koji su do 94. minute vodili 3:2.

I dok je Arnautović zbog golova pravi hit kod navijača West Hama, mnogima je ipak zapalo za oko njegovo prezime ispisano na dresu.

Možda vam na prvu nije ništa neobično, no pročitajte pažljivo prezime ovog napadača... Iz West Hama su napravili grešku, ali kao da je to na kraju bilo sretno i za Marka i za klub. Arnaoutović je ipak neko ko ne postoji u bazi igrača koji nastupaju u Premier ligi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi