5

Komentari (5)

PRESEDAN
Cirkus,Bojac se nastavlja
denimen9
Samo Moraitis je baš pokazao znanje. Koliko tih papaka dođe ovdje uzet lovu amaterima, nevjerovatno
user1651398816
Vama je moraitis samo pokazo simuliranjem i žaljenjem sudiji a posti znamo da jz vico obezbjetio sve cet hmm.. Borcu i sve sviraju tako da mozemo reci vi ste za drugu ligu RS i tu bi bili 5 6 al realno govoreći tako da vi niste Bosna nećete bit Bosna samo napred nasi ja kao navijac slobode nikad vise nisam navijao nago sad za Sarajevo da osvoji ligu zato sto moj klub ne može ali zelja mi je da u prvih 6 pozicija bude Sarajevo, velez, sloboda, tuzla city, zeljo, igman. Ne Siroki koji na grbu ima hrvatski zastavu, ne zrinski na kojem grbu piše Hrvatski sportski klub, ne borac koji siri mrznju i kvari nam ligu i ostalo sve za borac je ne na brojojivo, ne sloga koja na utakmicama pjeva Kosovo-Srbija, Posušje ima na tribinama hrvatske zastave,
user1652626453
Onda fino pustite ostale da se prikljuce svojim maticnim ligama a vi igrajte sami svoju bosnjakistansku ligu. Naziv neka joj bude super liga 23% bosnjakistana.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti