16

Komentari (16)

plemic
'ajmo plavi, gazite bizantijce!!!
PoliziaMerda1981
Škutore za koga srce najjače kuca za Dinamo Hajduk ili taj međugorski klubić hahahahahahaha
plemic
zna se redoslje bosančerosu krezubi, neobrazovani i nepristijni. igrajmo se kviza, pogađaj, ako fuliš tri puta, dam ti "kviska", da se ne brukaš u rodnom selu.
pero98
Plemić nisam znao da postoji međugorski klubić? Što se taj međugorski klubić nalazi u Istočnom Mostaru?
plemic
ima pero, i zove se HNK "MEĐUGORJE". igrao je u njemu sin moga prijatelja. istočni mostar je zijemlje iznad rujišta, to bi trebao znati, ako si naš (hercegovac), a predpostavljam da jesi. grad mostar je nedjeljiv, i ima samo jedan klub HŠK ZRINJSKI. imamo jedan dosta kvalitetak klubić u vrapćićima, 'mu miša i on mi je drag, onda tu je 'ajduk, atalanta i još neki klubovi.
pero98
Plemić malo ću te poklopit bez ljutnje, vaš nisam, kod mene postoji samo jedan klub koji igra u četvrtak.
plemic
nisi primjetio da pod naš u zagradi stoji hercegovac? ni ja nisam ultras, ja sam navijač zrinjskog.
pero98
Zašto bih primjetio to sa Kvarnera?
plemic
u mom prošlom komentaru. vrni se nazad.
pero98
Ponavljam, zašto bih to primjetio sa Kvarnera, ako znaš uopće gdje je Kvarner na mapi. Znaš, tamo ti živi tvoj omiljeni trener.
plemic
od**** pero, prolazio sam kraj rijeke, puno sam vremena proveo u istri, možda više nego ti na kvarneru, neka ti bude ... ne želim svađu.
pero98
Hahahahahaha Plemić, ti prolazio kraj mog rodnog grada a ja u njemu živim. Btw, hvala na lijepim riječima. Ti ni ne znaš gdje je Kvarner dijete drago. Toliko od mene i sretno sutra.
plemic
hvala na lijepim željama. a kladio bih se da si škutor (zapadna hercegovina).
PoliziaMerda1981
Posvađaše se dva škutora hahahahaha
plemic
patliđane, patliđane, promjenio si nick.
pero98
Hoćemo još, hoćemo još. Ajmo dečki nema stajanja.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti