Gobeljić šokirao cijelu regiju porukom za Stojkovića: "Siluj sad Mustafa, siluj ajde"

Tenzije se ne smiruju

Gobeljić šokirao cijelu regiju porukom za Stojkovića: "Siluj sad Mustafa, siluj ajde"

E. Čaušević

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su Kup Srbije nakon što su u finalu pobijedili ljutog rivala Partizan.

U regularnom dijelu utakmice nije bilo golova, a na kraju smo pobjednika saznali nakon penala. Više sreće imali su igrači Zvezde koji su slavili sa 4:3 i tako došli do novog trofeja.

Nakon utakmice u centru pažnje našao se igrač Zvezde, Marko Gobeljić, koji je prišao golmanu protivničkog tima Vladimiru Stojkoviću i skinuo šorc ispred njega.

Povod za to je bila izjava golmana Partizana Vladimira Stojkovića da “siluju njega” ako Crvena zvezda osvoji Kup.

"Moji saigrači ne bi trebalo da imaju pritisak. Za ovih godinu dana su uradili previše, ponosan sam na nizove pobjeda. U nekim drugim vremenima bi nam sigurno donijele titulu. Šta god da se desi sutra, ja ću biti krivac. Na svoja leđa primam sve. Mene silujte ako ne osvojimo Kup. Saigrači nemaju pritisak. Sve je na meni“, bile su riječi čuvara mreže Partizana.

Međutim, Gobeljić se nije zaustavio na ovoj provokaciji koja je bila zaista sramotna. On je otišao korak dalje i napravio je novi skandal zbog čega je dobio velike osude.

Oglasi

On je objavio i video na društvenim mrežama koji je nastao u svlačionici nakon utakmice. Ubrzo ovaj video je postao hit među navijačima Zvezde, ali su svi ostali žestoko osudili Gobeljićevu poruku za Stojkovića.

"Siluj sad Mustafa. Siluj ajde", poručio je Gobeljić Stojkoviću što je mnoge šokiralo.

Podsjećamo, trener Zvezde, Dejan Stanković, nakon utakmice se izvinio u svoje i u ime kluba zbog Gobeljićevog poteza i skidanja šorca, a reakcija iz Zvezde na ovaj skandalozan video još uvijek se čeka.

Iz Partizana su žestoko osudili ovu poruku Gobeljića, a oglasio se i Stojković koji je kratko poručio: "Jednom klošar - uvijek klošar".

Zvezda je po prvi put nakon 14 godina uspjela da osvoji duplu krunu, ali je Gobeljić svojim sramotnim ponašanjem bacio mrlju na sve to.

Top Komentari

miki30
Hebo ti Mustafa sve, mene bi bilo sramota da me neko ovako stavi na internet. Pa ti čovječe trebaš da budeš primjer mladićima koji te gledaju i bodre. Možeš se tu ****iti, al kad dodje recimo jedan Bayern onda vas "bezbeli" siluju.
21 1
Alsami
Nakgore kad se ovi nasi balkanci ufuraju kad osvoje neki teofejcic. Npr kup srbije. Misle da su osvojili ligu prvaka i svjetsko prvenstvo odjednom... A misevi obicni...u konkurenciji dva jaka tima pobjede i to im je kao da su svjetski prvaci...
19 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi