Crvena zvezda dovela veliko pojačanje
Foto - FK Crvena zvezda

Potpisao Aleksandar Dragović

Crvena zvezda dovela veliko pojačanje

M. Šljivak

FK Crvena zvezda predstavila je danas veliko pojačanje.

Novi član srbijanskog prvaka postao je reprezentativac Austrije Aleksandar Dragović, doskorašnji član Bayera iz Leverkusena.

Ovaj 30-godišnji štoper potpisao je danas trogodišnji ugovor sa beogradskim klubom i sigurno će predstavljati veliko pojačanje za crveno - bijele

"Prvi potez po osvajanju duple krune - potpis. Aleksandar Dragović je novi fudbaler Crvene zvezde", poručili su iz beogradskog kluba.

Dragović u Zvezdu dolazi kao slobodan fudbaler nakon što mu je istekao ugovor sa Bayerom iz Leverkusena u čijim redovima je proveo protekle četiri sezone.

Pored Bayera iskusni defanzivac je igrao još za Leicester, Dynamo Kijev, Basel, te Austriju iz Beča, gdje je počeo karijeru.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Aleksandar Dragović je standardan član reprezentacije Austrije za koju je odigrao 89 utakmica i postigao je dva gola.

Crvena zvezda je ove sezone nastavila dominaciju u srbijanskom fudbalu. Titula je lagano osvojena, a jučer su pobijedili Partizan u finalu Kupa.

Top Komentari

Husrefbeg22
ne pisite o srbijanskim klubovima vec onima iz BiH
9 1
Ajax11
Ovog je Dzeko davio na tekmi kada je krenuo na Besica -haha
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi