Dok Gorica ismijava Hajduk, navijači Dinama će uramiti Livajin izraz lica, lako je pogoditi zašto

Splitski klub iznenađujuće poražen

Dok Gorica ismijava Hajduk, navijači Dinama će uramiti Livajin izraz lica, lako je pogoditi zašto

Admin Čaušević

Ma koliko bili kivni na sudijsku organizaciju HNS-a u Hajduku mogu najviše sebe kriviti zašto su olako dopustili najvećim konkurentima da im se približem a vrlo izgledno i preteknu na tabeli Supersport HNL-a.

Hajduk je upisao drugi uzastopni ligaški poraz, ponovo je za splitske Bijele kobna bila sudijska nadoknada, ovaj put protiv Gorice.

Nakon što su prošlom kolu izgubili od Istre na Poljudu, ovaj put su izbranici Ivana Leke izgubili u Velikoj Gorici te su tako vrlo izgledno prepustili prvo mjesto Dinamu.

Vodio je spitski tim do posljednjih minuta utakmice, da bi prvo Štiglec, a zatim i Jurić kompletirali preokret za odušljevnje među domaćom, te razočaranje među brojnom gostujućom publikom. Snimak pogledajte ovdje.

Nakon što je sudija Bel odsvirao kraj kamere su očekivano tražile Leku koji je sportski podnio poraz te je čestitao kako igračima Gorice tako i svojim izabranicima.

Istovremeno se sa tribina moglo čuti skandiranje domaće publike: "Dajte Hajduk da se igramo". To je jasan znak podsmijavanja na račun velikana iz Dalmacije.

Oglasi

U međuvremenu režiser je tražio i izraz lica najveće zvijezde Hajduka, Marka Livaje koji se kretao prema Torcidi čekajući ostale saigrače.

Livaja se u jednom trenutku okrenuo, kamere su to snimile te je bio vidno utučen i razočaran poslije zaista iznenađujućeg poraza. Snimak pogledajte ovdje.

S obzirom na rivalstvo nema sumnje da će Livajin izraz lica s oduševljenjem biti dočekan među pristalicama Modrih koji će guštati narednih dana na račun ljutih rivala iz Splita.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Hajduk je sezonu zapčeo furizono, u prvom kolu je savladan Dinamo na Maksimiru te su uslijedile još četiri vezane pobjede, međutim nakon dva poraza sav dobar posao je pao u vodu.

Sa druge strane sa Sergejom Jakirovićem na klupi Dinamo je preporođen te ukoliko pobijedi u zaostaloj utakmici pretići će Hajduk na tabeli...

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eno30
Dva vezana poraza a maštate o tituli
1 0
Manager
Baš se dobro vidi taj izraz Livajinog lica na ovoj fotografiji vašoj. Svaka čast.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi