Jutros mu je poginuo otac, a sada je Livaja napravio nevjerovatnu stvar, o svemu se oglasio i Hajduk

Svaka mu čast

Jutros mu je poginuo otac, a sada je Livaja napravio nevjerovatnu stvar, o svemu se oglasio i Hajduk

E. Ganibegović

Jedno od najvećih imena HNL Marko Livaja jutros je saznao užasne vijesti.

Hrvatski mediji objavili su jutros da se desila saobraćajna nesreća u Kaštelima u kojoj je smrtno stradao motociklista, a nažalost riječ je o ocu napadača Hajduka.

Index je objavio da im je potvrđeno da je rano jutros oko pola dva došlo do teške saobraćajne nesreće i da je život izgubio Milan Livaja koji je otac zvijezde Hajduka.

Hrvatski mediji objavili su da Livaja gotovo sigurno neće igrati na večerašnjoj utakmici Hajduka, ali su pogriješili.

Naime, Marko je pored svega odlučio večeras biti uz ekipu u susretu 7. kola HNL na gostovanju kod Osijeka, a to je potvrdio i sam Hajduk.

"Marko Livaja odlučio je ostati s momčadi i kao kapiten će predvoditi hajdukovce u današnjem prvenstvenom ogledu protiv Osijeka u Gradskom vrtu.

Marku još jednom upućujemo duboke izraze saučešća", objavio je splitski velikan.

[facebook]https://www.facebook.com/hnkhajduk/posts/pfbid0BRV1AYWQmaAJhJXYoHBPXBm2zQ4Cr8YC38Awi6sxTC7PUcCgxR1dSJSUPD1GxvWDl[/facebook]

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Utakmica Osijeka i Hajduka zakazana je za 21 sat i pet minuta. 

Inače, do nesreće je došlo na brzoj cesti u Kaštel Sućurcu, te su se sudarili automobil i motocikl. Motociklista je poginuo na licu mjesta, a saobraćaj je bio zatvoren u oba smjera dok je trajao policijski uviđaj.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vence
Bolesno!
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi