6

Komentari (6)

Vrbaski
Livaja je već sad legenda Hajduka a malo poštovanja nije na odmet. ti tkz. navijači su čkepi, ono kad je neko hrabar u grupi i sa tribine.
MarsEmperor
Smećar najobičniji, nije vridan niti jednog svetog dresa (niti Hajduka niti Hrvatske), uobraženi, polupismeni orangutan, našoj dici bi uzor triba bit netko tko živi sport, živi balun, živi Hajduka....za njega to ništa ne vridi
Manager
Stali na stranu provokatora sa tribina umjesto na starnu reprezentativca
user1596891057
Ništa nisu izgubili s njim dečko je prepun sebe i takvih ne treba u repki,a solidan igrač ništa posebno
Ecosport
Nije trenerovo da komentariše igrače, pogotovo nakon što ih odstrani. Možda s ovim hoće da skrene pažnju sa loših igara reprezentacije u kojima je on najdogovorniji. Nije mu Livaja izgubio 2 utakmice.
plemic
livaja nije imao sukob sa navijačima hrvatske, nego sa navijačima rijeke, koji su nskim slučajem i navijači hrvatske.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.