Maksimović pita "sve poštene": "Je li nam se ko izvinio za Koševo?"

Trener Borca poslije Krupe

Maksimović pita "sve poštene": "Je li nam se ko izvinio za Koševo?"

A. Čaušević

Minimalnom pobjedom nad Krupom Borac je ponovo zasjeo na vrh tabele. Pobjednika u banjalučkom derbiju je odlučio Stojan Vranješ golom sa otvaranja meča. 

Na press konferenciji trener Borca, Marko Maskimović je imao dosta toga da kaže. Mladi stručnjak je bio bez dlake na jeziku te je tom prilikom prozvao mnoge koji komentarišu dešavanja u Premijer ligi.

"Gledat ću da kažem kako osjetim, pa da se tako i prenesem. To sam doživio dok sam igrao u Sarajevu. Pobijedimo Genka pa kažu da ćemo prodati. To sam doživio kao trener da kažu da će nas Krupa pustiti.", kazao je Maksimović te nastavio:

"Drago mi je što nas Krupa nije pustila i što niko nikad nikog ne treba da pusti. Ne bi bilo nezasluženo da su uzeli bod i želim im da ostvare svoje ambicije."

"Sada moram da se vratim na prethodne utakmice i da pitam sve poštene. Da li se neko izvinio nekom poslije Koševa i naše dobre utakmice jer je najava bila da ćemo ih pokrasti. Da li se neko izvinio. Da vidimo te sporne situacije."

"Četiri kola su do kraja. Borac je prvi, kasnio je 13 bodova za Sarajevom i sada je Borac kriv što je došao da se bori za prvo mjesto. Ja vam opet kažem nama je cilj Evropa."

"Ali sad će nam biti baš gušt da igramo do kraja i baš bih volio da budemo prvi. Onako od srca. Kad vidim koliko to izazvia nesreće kod drugih. Kako nikad nije rekao da smo dobro odigrali. Ima još dosta toga da se kaže."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mnogo je bilo stresno za mene i momke pripremati utakamicu za koju neko kaže da će nam biti puštena. Pričam neke stvari koje nisu moje. Želim da zaštitim sebe i svoje momke", poručio je Maksimović.

Četiri kola prije kraja Borac ima sve u svojim rukama, ali uz nekoliko teških utakmica. Dočekat će Zrinjski i Tuzla City, a gostovati Željezničaru i Slobodi.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mbape
Levat si, komentarišeš dvije utakmice koje su možda regularne, a ostalih 30 na kojima ti je svirano 15 penala nije ništa sporno, vi nećete bit prvaci, upamti
65 9
Grohot
najlakse se pravit lud maksime
35 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti