12

Komentari (12)

sarayson
Gdje je podmladak, neki ofanzivac iz omladinskih selekcija. Vinku igra konstantno i pocinje utakmice ispodprosjecni Handzic. To je do trenera. Gdje je U21, dah nekoga novog, kako ide u improvizaciji, evo vidimo nikako. Sve sto je bilo odlicno i dobro, pada u prosjek ili slabo.
kurjak
Ja kako se ovi treneri užive, pa ko si ti čovječe,nikad za tebe niko čuo nije.
Am00
Kad pogledaš rasporet Sad se uključilo više ekipa za prvaka
BordoBijeli
Cestitam Borcu na pobjedi.Bravo Maksimovicu,odlicnu taktiku postavio.Prepustio je nama sredinu terena da pritisnemo,odbrana Borca odlicno se branila prvo poluvrijeme.Cekali svoje prilike iz kontri i iskoristili.Bez puno napora dali 2 gola i pobjedili
unioni
Sad cekam nekog da kaze da ih je sudija osakatio????????? "Divovi" hahahahaha
vuckobih
Zasluženo nema šta. Sarajevo bez ideje u napadu nema ko da zabije.
zgembo.popuslic
Kako nema a gdje Mesanovic, svrsavali su kad su ga doveli... pa Susic cuveni reprezentativac, kazu prosetat ce se ligom sa njim :)
Rajvosa2019
Borac odigrao lukavije , nije nama ni Borac + ni rumeni Elvis kriv , sto mi nismo u stanju dati gol
visokohz
rabodimis
Svaka cast Marko ubio si onog naseg "strucnjake" ko zeca.. Posteno i zasluzeno, odlicna utakmica bi i ova treca...
user1603303812
Nije on druže ubio Marinovica nas je ubilo prodavanje Amara i tjeranje iz kluba Tatara što od uprave što od navijača ali malo više, e sad nek oni navijači što su ha pljuvali pomognu
rabodimis
@user1603303812 De ba nismo prodali Ronalda i Messija, taj izgovor je supalj.. Danas covjek vadi iz igre Jukica koji je bio ponajbolji na terenu, Handzic ne zna ni jel bio na utakmici a cuveni Cmiljanic, uhl**** iz poznatih Evropskih klubova ne ulazi ni pod razno, toliko nesporazuma iz utakmice u utakmicu, nista uigrano konkretno.. Izvini braca to je do trenera.. Ne moze rec da nema izbor igraca..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.