Marko Marin će u buduće sarađivati s Rudarom iz Prijedora?

Zanimljive vijesti iz manjeg bh. entiteta

Marko Marin će u buduće sarađivati s Rudarom iz Prijedora?

Bivši reprezentativac Njemačke i krilni fudbaler Crvene zvezde Marko Marin možda će u budućnosti sarađivati s ekipom Rudara iz Prijedora, pišu regionalni medji. 

Marin, koji fudbalski hljeb trenutno zarađuje u Saudijskoj Arabiji jer igra za Al Ahli, s Rudarom neće sarađivati kao fudbaler već kao čovjek koji će biti zadužen za transfere mladih igrača u inostranstvo.

Do sastanka između čelnika ovog kluba koji se takmiči u 1. ligi Republike Srpske i samog Marina trebalo bi doći nakon što se situacija oko koronavirusa smiri.

Osim pomoći oko transfera mladih igrača u evropske zemlje, Marin bi mogao dogovoriti još neke poslove s klubom, a to će ovisiti od razgovora koji budu vođeni u narednom periodu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Inače, prijedorski Rudar je prije suspenzije 1. lige RS bio na 2. poziciji sa devet bodova manje od lidera Krupe, ali po svemu sudeći neće nastaviti borbu za promociju jer bi ta liga trebala biti prekinuta a Krupa bi se opet trebala naći u društvu najboljih bh. klubova.

Top Komentari

Malilav22
jer i u sportu morat BiH dijelit po entitetu ?!hebo vam onaj tko izmisli te umjetne entitete majukuuuu
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi