Marko Mihojević je novi igrač PAOK-a!

Bh. štoper karijeru nastavlja u Grčkoj

Marko Mihojević je novi igrač PAOK-a! · Zvanično

Dojučerašnji fudbaler Sarajeva Marko Mihojević (21) je upravo potpisao ugovor sa svojim novim klubom, grčkim velikanom PAOK-om.

Kako je SportSport.ba jučer i najavio, Mihojević je napustio kamp reprezentacije Bosne i Hercegovine, koja se nalazi u SAD-u gdje će večeras odigrati prijateljski duel sa Meksikom, te je stigao u Solun gdje je danas i ozvaničio saradnju sa PAOK-om.

FK Sarajevo bi od transfera svog kapitena trebalo inkasirati oko 500.000 eura, a Mihojević je sa PAOK-om potpisao ugovor na tri godine, potvrdili su za SportSport.ba ljudi koji se brinu o njegovoj karijeri.

Marko Mihojević je u omladinski pogon Sarajeva stigao iz trebinjskog Leotara 2014. godine, te se vrlo brzo nametnuo kao standardni štoper prvog tima ekipe sa Koševa.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi