PAOK danas očekuje Mihojevića, koji u Solun ne dolazi sam

Neće biti jedino pojačanje

PAOK danas očekuje Mihojevića, koji u Solun ne dolazi sam

Fudbaler Sarajeva i reprezentativac Bosne i Hercegovine Marko Mihojević danas će potpisati za PAOK, te tako postati drugi igrač u relativno kratkom vremenskom razdoblju koji će Koševo zamijeniti Toumbom.

Nakon Cimirota, koji je na ljeto 2015. godine ostvario rekordan transfer iz Sarajevo u PAOK vrijedan 1.3 miliona eura, istim stopama će krenuti i Mihojević čiji bi transfer trebao iznositi 500.000 eura.

Grčki mediji pišu da je Mihojević doputovao u Grčku, te da se u toku dana očekuje njegov dolazak na Solun gdje će biti podvrgnut ljekarskim pregledima nakon kojih bi trebao uslijediti i potpis višegodišnjeg ugovora.

Mihojević nije jedini fudbaler kojeg će danas angažovati slavni grčki klub. Osim bh. stopera, crno-bijeli dres će obući i 28-godišnji francuski veznjak Thibault Moulin, koji u PAOK stiže iz Legije.

Potražite više informacija na temu Super League:

Moulin će, zajedno sa Mihojevićem, danas biti predstavljen u klubu iz Soluna i očekuje se da obojica fudbalera budu pojačanja za tim koji u posljednjih nekoliko godina redovno nastupa u grupnoj fazi Evropske lige.

Prema podacima Transfermarkta, Marko Mihojević (21) je odigrao 66 utakmica za Sarajevo u koje je stigao iz Leotara prije nešto manje od četiri godine. U međuvremenu je izrastao u jednog od najboljih igrača bordo kluba, te kapitena Sarajeva s kojim je 2015. godine osvojio titulu u Premier ligi.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi