Marko Pjaca 'pucao' od smijeha zbog Baturine: "A sve je rek'o..."
Foto: Goran Kovačić / Pixsell)

Pravi show na press konferenciji Hrvatske

Marko Pjaca 'pucao' od smijeha zbog Baturine: "A sve je rek'o..."

Midhat Šljivak

Reprezentacija Hrvatske se priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo, a Vatreni će posljednji pripremni meč odigrati protiv Portugala. Pred ovaj duel govorili su Marko Pjaca i Martin Baturina, a na press konferenciji je bilo veoma veselo.

Marko Pjaca i Martin Baturina napravili su pravi show na press konferenciji pred meč s Portugalom. Dokaz je to sjajne atmosfere u reprezentaciji Hrvatske pred Evropsko prvenstvo.

Pjaca ističe da je najbitnije da su svi spremni maksimalno i da protiv Portugala ekipa želi ostvariti dobar rezultat pred put u Njemačku.

"Možemo biti zadovoljni sa svim što smo odradili. Svi su fizički dobro. Nadam se da ćemo nastaviti u tom tonu", rekao je Pjaca i dodaje:

"Bez obzira što rezultat nije u prvom planu želimo prije Eura ostaviti dobar dojam i ostvariti dobar rezultat i tako steći samopouzdanje. Jako bitna utakmica", istakao je on.

Pjaca je očigledno uzeo Baturini popriličan broj rečenica. Ubrzo je kompletna sala prasnula u smijeh.

Oglasi

"Najbitnije je da smo zdravi. Sve je rek'o. Eto, nemam šta dodati", rekao je Baturina, dok je Pjaca 'pucao' od smijeha.

Imali su Marko i Martin hvalospjeve jedan prema drugom. Pitanje je bilo hoće li naredne sezone biti saigrači i u klubu s obzirom na to da se Pjaca povezuje s Dinamom.

"Martin je sjajan igrač i odličan dečko. Što se tiče sljedeće sezone nije ni vrijeme ni mjesto", istakao je Pjaca.

Baturina je također pohvalio kolegu.

"Drago mi je da smo suigrači. Super dečko i saigrač. Drago mi je što se u Rijeci digao i da je pokazao o kakvom se igraču radi. I ovo zadnje pitanje isto nije vrijeme ni mjesto", rekao je Baturina, a Pjaca ponovo nije mogao izdržati i prasnuo je u smijeh.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi