15

Komentari (15)

Pajkan
Debil i ti...isto.
Karlosicroberto
Ebo te vaspitač
Husrefbeg22
tebe su vaspitali da pravoslavni trebaju svakih 50-tak godina ato vise poklati muslimana (Bosnjaka, Albanaca, Turaka) a onda prosiriti teritoriju srbije na zemlju i krv zrtava. Bez taj=kvih kao sto si ti Balkan bi zivio u miru i prosperitetu.
nije.suplja
user1644415954
Nešto ti geografija nije baš išla u školi. Gdje je bolan rusija, a gdje Balkan.
user1644415954
Jako loše vaspitanje!
Nele.
Tebe odgajali neki debili izgleda.
King_Kenny
...tebe su bas lose vaspitali znaci,ali ima i kod nas dosta takvih nevaspitanih koji misle da je BiH dio Hrvatske i Srbije,ali oni kao i ti zive u velikoj zabludi...
Zorro
A i bogami i oni sto misle da je turska
Zoilomas
Ma sta pricas to je nemoguce bre!!! Nisu Divlje Pitome I Spanske svinje sve iste, jeste da su svinje al ima tu razlike nemoj tako. Znaju oni dobro medzusubno koje krme prvo kede.
zilan66
Odmah na front sa njim.
bk123
****a jedni,drugi i treći
King_Kenny
@bk123 ...ja bi i Hrvate dodao na tu listu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.