Za fudbalera Radnika završena sezona!

Loše vijesti za Nestorovića

Za fudbalera Radnika završena sezona! · Saznajemo

A. Čaušević

Radnik je za vikend nakon duže vremena osvojio bod na gostovanju, protiv Veleža je bilo 2:2. 

Međutim, nisu svi u bijeljinskom klubu imali razlog za zadovoljstvo poslije utakmice, posebno se to odnosi na defanzivca Marka Savinovića.

Savinović je poslije utakmice završio u bolnici, a nakon obavljenih pregleda i dijagnoze za njega je sezona završena.

Za SportSport.ba iz ljekarske službe FK Radnik je potvrđeno da je Savinoviću iskočila ključna kost, a ako propisana terapija ne bude učinkovata ne isključuje se i operativnih zahvat.

Iskusnog 30-godišnjaka sada sigurno čeka nešto duži oporavak i definitivno neće biti na raspolaganju Darku Nestoroviću do kraja sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Savinović je u Radnik stigao u februaru, a sudbina je htjela da se teško povrijedi već u svom prvom nastupu za Bijeljince.

Dodatni problem za Nestorovića je što je Savinović ušao u igru umjesto drugog štopera Miloša Simonovića koji se također povrijedio. 

Top Komentari

bato
SAVINOVIC JE VELIKI PROFESIONALAC I ON CE.SE.VRATITI VEOMA BRZO NA TEREN.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi