Široki Brijeg pred sami nastavak Premijer lige doveo novo pojačanje
Foto: NK Široki Brijeg

Žulj stigao na Pecaru

Široki Brijeg pred sami nastavak Premijer lige doveo novo pojačanje · Zvanično

Endin Čaušević

Nakon više od dva mjeseca pauze ove sedmice se konačno nastavlja Premijer liga Bosne i Hercegovine.

Bh. premijerligaši se već duže od mjesec dana pripremaju za nastavak sezone, a drugi dio zvanično počinje već u petak.

Ipak, klubovi još uvijek nisu završili što se tiče pojačanja, a danas je Široki Brijeg potvrdio da je doveo novog fudbalera za drugi dio sezone.

Naime, za Široki je danas potpisao Marko Žulj koji je s klubom s Pecare dogovorio saradnju do kraja ove sezone. U Široki je stigao nakon kratke epizode u srbijanskom Spartaku.

"Nakon raskida ugovora u Srbiji stupio sam u kontakt s ljudima iz Širokog Brijega i vrlo brzo smo postigli dogovor o suradnji. Svjestan sam veličine kluba u koji sam došao. Naše se ambicije poklapaju i nestrpljivo čekam prvi nastup. Ponosno ću nositi plavo-bijeli dres", rekao je Žulj.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Žulj je svoju karijeru počeo u Grudama, a još je igrao za Mladost iz Prološca, Imotski, njemački Ampfing, Split, Neretvanac, Mladost DK i Radomlje.

Široki drugi dio sezone u Premijer ligi otvara na svom terenu i to već u petak kada ćemo na Pecari gledati derbi protiv Borca.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Prazina
Hoćete li ovoga bar približno pratiti kao ono željino "pojačanje" iz sim baua? Ajde počinjem da brojim, za sad je 20:1 za želju
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije