Marković: Klub će odlučiti šta je najbolje za moj razvoj

Talentovani član NK Romari

Marković: Klub će odlučiti šta je najbolje za moj razvoj

S. Mlaćo

Kadeti i juniori NK Romari iza sebe imaju odličnu polusezonu, obadvije selekcije imaju pregršt talentovanih nogometaša, a jedno ime ovu polusezonu se posebno ističe, a to je član kadetske selekcije David Marković.

 U 15 odigranih susreta na svom kontu ima 22 pogotka i 7 asistencija čime je na sebe skrenuo pažnju mnogih klubova iz Premijer lige BiH, ali i nekoliko inozemnih klubova. David je rođen 05.05.2005. godine u Novoj Biloj, nogometom se bavi od svoje šeste godine, osim što je uspješan na terenu, David je i veoma dobar učenik te je pravi primjer da  škola i sport mogu zajedno.

”Ovu polusezonu smo odigrali odlično, trener Grbavac nas je odlično posložio i golovi koje sam postigao su plod timske igre. Trenutno u pauzi treniram individualno u klubu jer su nam omogućeni svi uvjeti kako bi održavali formu. Bilo je kontakata sa raznim klubovima, sigurno da mi je to dodatni motiv za treniranje. Klub vodi računa o svim igračima pa se previše ne zamaram, oni će odlučiti šta je najbolje za moj  razvoj”, kazao je Marković za SportSport.ba.

U NK Romari svjesni su kakvog talenta imaju i da bi ga uskoro svi mogli vidjeti u nekom od najvećih klubova sa ovih prostora.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi