5

Komentari (5)

Samo_Realno
Kaze ovaj novinar, Gvardiol se srusio, heheheheh....da ga slucajno nije neko oborio novinaru???
user1666374721
Kontakt je postojao ali korak, dva ranije, nedovoljno za penal, tek onda je Joško povukao nogu po travi i pao, u Bundesligi bi dobio žuti karton za simuliranje, na drugoj strani puno više materijala za penal, to ti kaže bivši sudija, bez ljutnje.
lalinjo
Bivši sudija koje žnj lige,druže svi glavni akteri sudaca u svijetu(bivši-sadašnji) su potvrdili sa se radilo o kaznenom udarcu i ti sada ideš mlatiti praznu slamu,nemoj majke ti,nemoj,ispadaš glupast....cijelo prvenstvo se vuče zna se već za koga,pusti priču.
lalinjo
Kažu da se pogubio kad njima treba,a nisu se pogubili kad je trebao dosuditi čisti penal za Hrvatsku,neka ste izgubili,ovo je za VAHU,ništa zaslužili niste,ništa....
HamzaVojvoda
Ma sudjenje je bilo ok isti tretman na obje strane tako da samo prde u slamu dzaba
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.