Marotta uoči utakmice sa Lecceom: Iziritirani smo zbog Icardija i Wande
Marotta je ponovio da Icardi nije u planovima Intera

U Interu su jasni

Marotta uoči utakmice sa Lecceom: Iziritirani smo zbog Icardija i Wande

S. Pašalić

Direktor Intera, Beppe Marotta, izjavio je večeras kako je ovaj klub iziritiran komentarima Wande Nare i upozorio je Maura Icardija da više neće biti dobrodošao.

Inter igra utakmicu prvog kola protiv Leccea, a Mauro Icardi se ne nalazi u konkurenciji za ovaj meč.

Nerazzurri su već nakon završetka prošle sezone rekli Argentincu da nije dio njihovih planova i da neće biti dio ekipe, ali je on do sada odbijao svaku ponudu koja je stigla.

Njegova žena, Wanda Nara, je gostovala sinoć na jednoj televiziji i izjavila kako će Icardi nastaviti da odbija ponude, jer želi ostati u Interu.

"Dočekali smo komentare Wanda Nare s malo iritacije, kako zbog tajminga tako i zbog metode", rekao je Marotta za DAZN prije večerašnje utakmice s Lecceom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Također kategorično mogu poreći da je neko iz kluba rekao Icardiju da ostane u Interu, a posebno ne predsjednik Steven Zhang."

"Strategija koju je Inter preuzeo je precizna i jasno smo je priopćili u pravom roku. Nastavit ćemo ovako do kraja i niko u Interu ne može promijeniti ovaj zajednički pristup koji svi dijele.", rekao je Marotta.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnanos
neka neka Ostavi ga na tribinama do kraja ugovora
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi