"Marottu su otjerali iz Juventusa zbog Cristiana Ronalda"

Luca Toni se oglasio

"Marottu su otjerali iz Juventusa zbog Cristiana Ronalda"

E. Čaušević

Juventus je prije nekoliko dana saopštio da Beppe Marotta više neće biti na funkciji direktora kluba, te da će napustiti Juventus na kraju ovog mjeseca.

Vijest da Marotta napušta Juve iznenadila je navijače ovog kluba, ali je već sada jasno da porodica Agnelli nije previše zadovoljna njegovim poslom. Marotta je uradio dosta toga za Juve u prethodnim godinama, no pojavio se problem zbog kojeg je na kraju dobio otkaz.

Bivši italijanski napadač Luca Toni izjavio je da vjeruje da je Cristiano Ronaldo glavni krivac što je Marotta na kraju ostao bez posla. Upravo je Marotta bio najzaslužniji što je Portugalac stigao u Juventus, ali očito da čelnici kluba nisu baš bili za transfer jednog od najboljih igrača svijeta.

"Marotta je odradio odličan posao u Juventusu i mislim da to može dokazati u bilo kojem klubu u Evropi. Mislim da ga je slomio transfer Ronalda jer porodica Agnelli nije bila baš za to. On je istrajao u tome i doveo je u klub najboljeg igrača svijeta, ali eto ne cijene oni to kako bi trebali", rekao je Toni.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Toni reko si zestoku glupost! Bolje da si sutao, stvarno si glup ispo!!! Razalosti me da si i ti glup ccc imal iko pametan danas
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi