Tužna priča koja će vam slomiti srce: Zašto je Dybala plakao nakon gola Bologni?

Imao je razlog

Tužna priča koja će vam slomiti srce: Zašto je Dybala plakao nakon gola Bologni?

Ekipa Juventusa pobijedila je u pretprošlom kolu italijanske Serije A Bolognu sa 2:0 na domaćem terenu, a strijelac jednog pogotka bio je Argentinac Paulo Dybala.

Dybala je mali golgeterski post prekinuo na tom meču, a nakon postignutog gola pustio je i poneku suzu te pogled i prst usmjerio prema nebu.

Razlog je vrlo tužan. Naime, baš na taj dan prije osam godina preminuo je njegov otac Adolfo. Dybala je poručio kako je njegova smrt bila nevjerovatno bolna za njega i da je zamalo zbog toga napustio fudbal.

Inače, bio je to Dybalin prvi gol u sezoni kojim je vratio mjesto u startnoj postavi nakon što je nekoliko mečeva počeo sa klupe za rezerve.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi