Marouane Fellaini se vraća u Premiership?

Na meti Newcastlea

Marouane Fellaini se vraća u Premiership?

Edmir Škorić

Iskusni veznjak Marouane Fellaini nalazi se pred povratkom u engleski nogomet.

Fellaini je veliki dio karijere proveo u Engleskoj gdje je igrao za Everton i Manchester United, ali je od 2019. godine u Kini gdje nastupa za Shandong Luneng.

34-godišnji veznjak mogao bi se sada vratiti u Premier ligu, budući da ga želi dovesti Newcastle.

Svrake su imale puno veće želje u veznom redu, prije svih Marcela Brozovića, ali je Hrvat produžio ugovor s Interom, a Newcastleu "gori pod nogama" i želi već do kraja ovog mjeseca angažovati igrača u sredini terena.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bogati vlasnici kluba nastojat će dogovoriti povratak Fellainija, koji ima ugovor s Kinezima do 2025. godine, ali sigurno da i sam ne bi imao ništa protiv da igra ponovo u najjačoj ligi svijeta, kako bi bio na oku selektora Belgije pred Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Podsjetimo da je Kieran Trippier iz Atletico Madrida prvo pojačanje crno-bijelih, a da je iskusni napadač Burnleyja Chris Wood na ljekarskim pregledima i ubrzo bi takođe trebao postati član kultnog kluba sa St. James Parka.

Top Komentari

irnes4
Tek sad je njukasl na****
0 1
Sars33
Ovaj ko drvena marija, al et imo je dobrih utakmica, al nije on bio za Premier lige...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi