Marseille nudi novi ugovor Villas-Boasu
Foto: EPA

Vratio klub u Ligu prvaka

Marseille nudi novi ugovor Villas-Boasu

Nekadašnji trener Chelseaja Andre Villas-Boas mogao bi i u budućnosti voditi Marseille.

Portugalac je na Velodrome došao u julu 2019. godine nakon epizode u Kini, a s jednim od najpopularnijih francuskih klubova uspio je napraviti dobar posao u proteklom periodu.

Da su u Marseilleu zadovoljni sa Villas-Boasom svjedoči i to što su mu ponudili novi ugovor na dvije godine, s opcijom produženja saradnje, a to je potvrđeno i na klupskom sajtu.

"Klub želi sa Villas-Boasom da ispiše važnu stranicu u svojoj modernoj historiji", stoji u saopštenju Marseillea.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ranije je Villas-Boas izjavio da će njegova budućnost u Marseilleu ovisiti i od toga koliko će biti finansijski podržan po pitanju transfera u nadolazećem prijelaznom roku.

Marseille je, podsjetimo, sezonu u Ligue 1 okončao na drugom mjestu i tako izborio plasman u Ligu prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi