Marseille opet slavio, Balotelli dva puta tresao mrežu, ali mu priznat samo jedan gol
Mario Balotelli je u četiri meča u dresu Marseillea postigao tri pogotka

Liga 1

Marseille opet slavio, Balotelli dva puta tresao mrežu, ali mu priznat samo jedan gol

Edmir Škorić

U meču 25. kola francuske Lige 1 Marseille je sa 2:0 savladao Amiens.

Marseille je danas stigao do treće uzastopne pobjede u Ligi 1 i sada je s 40 bodova došaoo na četvrto mjesto.

Florian Thauvin je bio strijelac vodećeg gola za domaće u 19. minuti, a samo šest minuta kasnije Mario Balotelli postiže novi, treći gol u dresu svog novog kluba. Ovo je Italijanu bio četvrti nastup u Marseille od dolaska iz Nice.

Iako je u 25. minuti viđen drugi gol, očekivalo se da bi se još nekoliko puta mreža mogla tresti i jeste još jednom do kraja, ali gol Balotellija je poništen nakon VAR-a.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U 75. minuti Amavi je pogodio prečku, pa je ostalo 2:0 i domaći navijači svakako da mogu da budu zadovoljni zbog osvojena tri boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti