Marseille u velikom derbiju bolji od St. Etiennea, susret obilježio Balotelli

Francusko prvenstvo

Marseille u velikom derbiju bolji od St. Etiennea, susret obilježio Balotelli

Ekipa Marseillea pobijedila je večeras na domaćem terenu St. Etienne u velikom derbiju 27. kola francuskog šampionata sa 2:0.

Susret je obilježio jedan i jedini Mario Balotelli koji je imao pravi mali šou u 12. minuti.

Nekadašnji napadač Intera, Milana i Manchester Cityja pogodio je škaricama nakon asistencije Thauvina, a nakon toga je uzeo mobitel i snimio sebe i saigrače. Da stvar bude još luđa, video je odmah postavio na Instagram.

Samo devet minuta kasnije navijači Marseillea su se ponovo radovali jer je njihov tim dao novi gol, a strijelac je ovog puta bio Thauvin i to sa bijele tačke.

Do kraja susreta se rezultat nije mijenjao pa je Marseille skočio na šestu poziciju i ima samo dva boda manje od večerašnjeg rivala.

Francusko prvenstvo, 27. kolo:

Marseille - St. Etienne 2:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi