Nove generacije dolaze, ali Balotelli još uvijek postavlja standarde

Proslavio gol, pa video postavio na Instagram

Nove generacije dolaze, ali Balotelli još uvijek postavlja standarde

Super Mario se nikada neće promijeniti.

Iako ga već godinama nema na najvećoj sceni, barem kada su fudbalske vještine u pitanju, Mario je prisutan po svemu ostalom.

Ipak, treba mu odati priznanje da je 'uhvatio' sjajnu formu u dresu Marseillea, pa je večeras pogodio u velikom derbiju protiv St. Etiennea.

Gol je proslavio selfijem sa saigračima baš kao nekad Francesco Totti, ali je ipak otišao i korak dalje. Balotelli je odmah postavio video na Instagram.

Iako postoji mogućnost da je to uradio i administrator njegove Instagram stranice, ne bi nas iznenadilo da je i sam Mario ostavio povratak na teren po strani dok se video ne 'uploaduje' na Instagram.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Kad bosni uvali inšallah 2 komada a jojjjjj nw mogu da dockam.
0 6
zaboti janos
Samo za dalebu moze biti idol i za Lendu.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti