Martial dio velikog Mourinhovog plana

Cilj je kupiti Balea

Martial dio velikog Mourinhovog plana

E. Škorić

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho namjerava da dovede Garetha Balea i sada pronalazi način kako da ostvari taj transfer.

Nedavno se pojavila vijest kako je Mourinho nagovorio Balea da se vrati u Englesku, ali sada se postavlja pitanje kako će nagovoriti Floretina Pereza da svog napadača pusti.

Kako danas pišu mediji u Engleskoj, Mourinho u priču želi ubaciti 22-godišnjeg ofanzivca Anthonyja Martiala, kojeg je United 2015. godine kupio za 36 miliona funti. Znao je Mourinho ranije da kritikuje Martiala, no svejedno ima povjerenja u Francuza.

Ipak, spreman je odreći se njegovih usluga, kako bi na kraju kupio Balea. Za Martiala se zanima Juventus, ima još klubova koji bi ga rado doveli, a ukoliko se dogodi prodaja Martiala, onda budite uvjereni da će novac biti iskorišten za kupovinu Balea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bale jeste važan igrač Real Madrida, no Zinedine Zidane ga svejedno planira prodati, a vrijednost Velšanina u ovom trenutku procjenjuje se na 80 miliona funti.

I ranije se United zanimao za Balea, ali je Real odbijao ponude, mada bi ovog ljeta moglo konačno da se desi ono što priželjkuju navijači Crvenih vragova.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije