Martial: Želim ostati na Old Traffordu zbog navijača
FOTO: EPA

Osjeća se kao kod kuće

Martial: Želim ostati na Old Traffordu zbog navijača

Francuski fudbaler Anthony Martial izjavio je da ne planira napuštati Manchester United. 

U zimskom prijelaznom roku inostrani mediji su pisali da će Martial biti poslan na posudbu, pošto Mourinho na njegove usluge nije pretjerano računao, međutim stvari su se u međuvremenu promijenile. Martial je počeo dobijati više prostora i sada ima želju da ostane u klubu. 

"U Manchester Unitedu su mi navijači zaista posebni. Oni su stvarno sa mnom bili izuzetni. Mislim da je to ono što mi mnogo znači da se ovdje osjećam kao kod kuće i lagodno. Zbog toga želim da ostanem u klubu", izjavio je Martial.

Francuz je potom pohvalio navijače za strpljenje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"U Francuskoj nekada zvižde i negoduju i protiv najboljih ako ne postignu gol na dvije utakmice, ali ovdje je suprotno. Ovdje će vas bodriti tako da biste mogli da postižete golove, tako da tu stičete ono potrebno samopouzdanje. U pitanju je drugačiji mentalitet i zato mi se navijači ovdje sviđaju", dodao je. 

Martial je ove sezone postigao sedam pogodaka i pritom upisao šest asistencija. Na Old Trafford je stigao 2015. godine iz Monaca. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije