Samo im je još to trebalo: Ostvarile se crne slutnje za Barcelonu

Braithwaite mora na operaciju

Samo im je još to trebalo: Ostvarile se crne slutnje za Barcelonu

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sutra igraju na svom terenu protiv Bayerna meč prvog kola Lige prvaka.

Katalonski klub će otvoriti novu sezonu Lige prvaka pred svojim navijačima i to protiv Bayerna koji ih je prije godinu dana osramotio u ovom takmičenju.

Bayern je tada u četvrtfinalu pobijedio Barcelonu sa 8:2 što je poraz koji Katalonci skoro nikada nisu doživjeli u svojoj historiji.

Barca će imati sutra šansu za osvetu, ali se Ronald Koeman našao u novim problemima jer je jasno da ne može računati na Martina Braithwaitea.

Danski napadač koji je bio prvi Koemanov izbor na početku sezone zadobio je povredu lijevog koljena i očekuje ga duža pauza.

Iz Barcelone su potvrdili crne slutnje, a to je da će Braithwaite morati na operaciju i očekuje se da će se na teren vratiti tek početkom naredne godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Koeman je u velikom problemu jer je Luuk de Jong jedini napadač kojeg ima na raspolaganju. Pored Braithwaitea povrijeđen je i Sergio Aguero, a Antoine Griezmann je nedavno napustio klub.

Braithwaite je u dosadašnjem dijelu sezone upisao tri nastupa za Barcelonu i postigao je dva gola i upisao jednu asistenciju.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
G.O.A.T
1 4
dinass
Pa donedavno ismijavali covjeka a sad tragedija sto ne moze da igra hahahah koja komedijA od kluba,covjek doveden da bude rezerva a sad kukaju sto nece igrati.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi