Sjećate li se Martina Skrtela? Danas nije ni nalik sebi kao u igračkim danima, fanovi u nevjerici

Legendarni Slovak

Sjećate li se Martina Skrtela? Danas nije ni nalik sebi kao u igračkim danima, fanovi u nevjerici

A. Čaušević

Liverpoolov legendarni defanzivac Martin Skrtel šokirao je fanove Redsa nakon što je uočen u Singapuru prije jedne utakmice slavnog engleskog kluba.

Skrtel je bio poznat po svojoj obrijanoj glavi i tetoviranim rukama tokom osam godina provedenih u crvenoj polovici Merseysidea.

Bivši slovački internacionalac igrao je za klubove uključujući Fenerbahce i Atalantu nakon što je napustio Anfield 2016. i danas je popularna figura među navijačima Redsa.

Zajedno s još jednim bivšim članom Liverpoola, Lucasom Leivom, Skrtel je provodio vrijeme s ekipom Jurgena Kloppa tijekom njihove azijske predsezonske turneje.

A nakon što ga je intervjuirao klupski TV kanal, iznenadio je fanove Redsa svojim izgledom nakon penzionisanja.

Oglasi

"Vjerojatno će mi trebati vječnost da se naviknem na Martina Škrtela s punom kosom." "Martin Skrtel s kosom na glavi jednostavno ne izgleda ispravno.","Kosa Martina Skrtela ne prestaje me iznenađivati.", samo su neki od komentara.

Škrtel je i dalje nevjerojatno odan Redsima. Govoreći u intervjuu uoči utakmice legendi na Anfieldu prošle godine, rekao je sljedeće:

"Kad sam još igrao fudbal bio sam toliko zauzet i nisam imao vremena vratiti se na Anfield ili tako nešto."

"Ali očito sam pratio klub, pratio ekipu, gledao sam i još uvijek gledam svaku utakmicu. Kada u Liverpoolu gotovo devet godina, klub, momčad i grad su vam još uvijek u srcu", rekao je Slovak prošle godine.

Tokom svog boravka na Anfieldu Liverpool i nije bio pretjerano uspješan pa je tako Skrtel s Redsima osvojio samo Liga kup 2012. godine. Posljednji klub u karijer mu je bio Spartak iz Trnave.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi