Martina: Zukanović s pravom želi ostati u Romi

Kvari planove rimskom klubu

Martina: Zukanović s pravom želi ostati u Romi

Poznati fudbalski menadžer Silvano Martina izjavio je da Ervin Zukanović želi ostati u Romi. 

Stasiti bh. reprezentativac je, prema pisanju italijanskih medija, postao višak u timu Luciana Spallettija i u Romi su odlučni u namjeri da ga nakon samo jedne polusezone prodaju jednom od zainteresovanih klubova.

Da su Zukanovićevi planovi u ovom trenutku drugačiji potvrđuje i izjava koju je za tamošnje medije dao Silvano Martina, čovjek koji je najzaslužniji za njegov transfer iz Sampdorije u Romu. 

"Ja nemam nikakve novosti o Ervinovoj situaciji. On s pravom želi ostati ostati u Romi i daje sve od sebe da i sljedeće sezone bude na Olimpicu", kazao je rođeni Sarajlija i potom dodao:

"Špekuliše se da ga žele Atalanta i Palermo, ali u ovom trenutku je to daleko od realizacije. Vidjet ćemo šta će se desiti u budućnosti", dodao je Martina. 

Podsjetimo, ugovor između Zukanovića i Rome važi do 2019. godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi