Martinez: Ne znam zašto nisam potpisao za Barcelonu
EPA

Barcelona ga željela dovesti

Martinez: Ne znam zašto nisam potpisao za Barcelonu

Eldar Ganibegović

Defanzivac Real Sociedada Inigo Martinez priznaje da nema pojma zašto je njegov transfer u Barcelonu propao, jer nikada nije razgovarao sa klubom.

Mnogi mediji su prenijeli informaciju kako je Barcelona bila na ivici realizacije transfer Martineza.

"Nisam došao u fazu kada sam trebao razgovarati sa predstavnicima Barcelone", rekao je defanzivac za Noticias de Guipuzcoa.

"Sve što sam čuo su bile glasine i nikada nije bilo ništa više od toga, tako da nisam iznerviran, zapravo to je sasvim suprotno."

"Real Sociedad je klub u kojem se osjećam vrijedno i potpuno udobno, tako da im mogu dati svoj puni fokus i nastaviti pomagati klubu u njegovom napretku."

"Zašto transfer nije uspio? Ne znam, tada mi nije ništa rečeno i neću pokušati da saznam."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Sada sam smiren, opušten i fokusiran, tako da ćemo pokušati imati još jednu supješnu sezonu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije