Martinez neće napustiti Madrid

Kolumbijac se još uvijek prilagođava na Atletico

Martinez neće napustiti Madrid

Endin Čaušević

Napadač Atletico Madrida Jackson Martinez demantovao je navode medija da će napustiti klub iz Madrida.

Španski mediji jučer su objavili da će Kolumbijac napustiti madridski klub nakon samo šest mjeseci, jer se nije navikao na život u Španiji.

29-godišnji Martinez do sada je postigao samo tri gola za Atletico Madrid i očito je da se još uvijek nije uklopio u ekipu Diega Simeonea.

"Još uvijek se navikavam na život u Madridu. Ali, nije istina da želim otići, trenutno igram dobro i zadovoljan sam formom. Siguran sam da će i golovi doći", rekao je Martinez.

Martinez je rekao da ima odličnu podršku cijele ekipe i navijača i da nijednog trenutka nije pomislio na odlazak iz Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"U mojoj glavi je samo da se borim za ovaj dres. Ostat ću ovdje dok god oni to budu htjeli", zaključio je napadač Atletico Madrida.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.