12

Komentari (12)

SEJFUDIBIKODZE
Vise volim sve kur...v..e svijeta ,nego tebe umotanu mr .s u p mat..
user1639705257
@SEJFUDIBIKODZE koji si ti BILDE i tebe je samo za ŽALITI , jadniče bijedni.
Pljuc!!!
Geneve
Pa normalno kad si smrdljivi nepismeni buljas.
user1639705257
@Geneve baš tako nekako , kao što si napisao ali eto pošto je baš baš ozbiljna tema ja se ne šalim i ne zezam ( kao što inače ovdje radim) ali evo ti si napisao.
S.A.
user1639705257
Naravno da je AROGANTNI ZAPAD ovakav kakav jeste i da postoji ISLAMOFOBIJA ali.. ovim budalama nikad se neće moći dokazati šta je pravi ISLAM!!! NIKADA! Zato se ne treba više truditi ( jer se može ostati trudan : - ) ).
axel42
E tačno ćemo mi Bošnjaci njima objasniti šta je pravi islam! Realno mi imamo samo muslimanska imena i to je to!! Čast izuzetcima.
Rivaldo
Haj ti nama odgovori, sta je to pravi islam? Je li to da ne jedes svinjetinu i ne pijes za ramazan? Islam ti je upravo ono sto propagiraju talibani i vehabije. Problem je sto se to mnogima ne svidja. Ako ti se ne svidja to, onda nemoj biti musliman. Ne postoji nikakav "Bosanski Islam". Islam je skup strogih pravila, koja slijedis ili ne, ne postoji tu nikakvo tumacenje.
user1639705257
@axel42 od kuda ti znaš da nisam JA baš taj izuzetak???
Laganini okano , ne zalijeći se pred rudu.
Nikada ne znaš ko je iza tastature i ne donosi zaključke na odnosu " pisanja na sportskom portalu"!!!
Te... Bez predrasuda bar ti eto Bošnjak
user1639705257
@Rivaldo e baš si mi ti toliko važan i bitan u životu da ću ja tebi da objašnjavam ... Šta je pravi Islam i..
Ne donosi zaključke na osnovu ovog pisanja ovdje , i generalno o ljudima i okani se predrasuda. Moj ti je savjet PAŠA MOJ SOLIDNI!!!
axel42
Pa to hoću upravo da kažem gospodine!! Kod nas ti je u Bosni normala da jedeš svinjetinu, pečeš rakiju, kladiš se, bla bla bla, da sad nenabrajam. Zato sam i rekao ovom gore dotičnom gospodinu, šta mi imamo pametovati nekom o islamu kad samo muslimanska imena nosimo.
user1639705257
Sve si ljepoto moja u pravu i ja to ODLIČNO ZNAM ali opet ti kažem : nismo svi isti i ne treba ni nas ISLAMSKE vjeroispovijesti generalizirati. Ja ako bih počeo da ti pišem o Islamu... Za glavu bi se ohvatio ali ne. Ipak je ovo sportski portal i ja se samo ... Šalim i zezam. Pozdrav
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.